Informatieavond herinrichting Zoutmansweg en Raadhuisweg

Reeuwijk-Brug – De gemeente start deze week met de herinrichting van de Reeuwijkse Zoutmansweg en Raadhuisweg. In de loop van de komende maanden zijn tijdens de werkzaamheden delen van de weg afgesloten en is de omgeving minder goed bereikbaar. Dit willen we, samen met de aannemers, graag preciezer toelichten aan omwonenden en belanghebbenden. Daarom is er op donderdag 11 november, tussen 19.00 uur tot 21.30 uur in zalencentrum De Brug. Aanwonenden hebben hierover persoonlijk een uitnodiging ontvangen.

Bij die bijeenkomst wordt verteld wat en wanneer er precies iets gebeurt. De aannemers laten hun plan van aanpak zien, de planning en de faseringen.

Op vertoon van een coronatoegangsbewijs zijn naast de omwonenden ook belanghebbenden welkom om deze informatieavond bij te wonen. Zij moeten zich daarvoor wel zo snel mogelijk per mail aanmelden via sjongeneel@bodegraven-reeuwijk.nl. Daarin vermeldt u ‘Bewonersavond Zoutmansweg en Raadhuisweg’ en het aantal personen waarmee u wilt komen. U ontvangt dan een bevestiging waarin u hoort hoe laat u in De Brug wordt verwacht.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter