Inwoner Nieuwerbrug veroordeelt voor sexueel misbruik zoon en dochter

Nieuwerbrug – Een inwoner (53) uit Nieuwerbrug is veroordeeld door de Haagse rechtbank tot vijf jaar cel vanwege ontucht met zijn zoon en dochter. Bij het meisje begon het misbruik vanaf vijf jaar. Het jongetje was acht jaar. Volgens de vader ging het misbruik minder lang en minder ver door dan dat zijn dochter beweert. Toch vond de rechtbank dat zowel bij de jongen als dochter misbruik bewezen is.

Opmerkelijk is de verklaring van de vader waarin hij aangeeft dat het puur nieuwsgierigheid was en dat het niet ging om het bevredigen van pedosexuele gevoelens.  

Bij het opleggen van de straf heeft de rechtbank de eis van het Openbaar Ministerie, vijf jaar, overgenomen. Niet alleen acht de rechtbank het misbruik bewezen, maar heeft in haar overweging ook de lange duur mee laten wegen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp