Reeuwijk Tempel Vroeger en Nu

Tempel – Tussen Bodegraven en Reeuwijk-Brug ligt een uniek buurtschap waar rond de 200 mensen wonen: Tempel. Van oudsher een hechte gemeenschap met vroeger zelfs een eigen kruidenier, een school en een fietsenmaker. Tegenwoordig is het de vestigingsplaats van een van de grootste ondernemers in Europa op het gebied van interieurdecoraties en kunstkerstbomen. De firma Edelman. Deze zomer haalde Tempel zelfs landelijke het nieuws door een dijkafschuiving, die dankzij alerte buurtbewoners en een aantal bedrijven snel onder controle was.

Meer weten over de unieke geschiedenis van Tempel? Bestel dan het prachtige boek fotoboek ‘Reeuwijk Tempel Vroeger en Nu’. Ruim 200 pagina’s dik, met veel verhalen, foto’s, leuke wetenswaardigheden en anekdotes.

Er zijn een paar exemplaren gedrukt en die liggen ter inzage op zaterdag 13 november a.s. van 15:00 tot 17:00 uur in de “Orangerie” van Marja Mourits en Ruud Baars aan de Tempeldijk 22 (s.v.p. de auto’s langs de weg parkeren, niet op het pad).

U kunt het dan even inkijken, doorbladeren en direct bestellen. De prijs van het boek is € 39,50 en is bij voorinschrijving te bestellen.

Voor meer informatie klik hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp