Sinterklaas komt aan in Waddinxveen en EditieGroeneHart.nl is erbij

Bodegraven-Reeuwijk/Waddinxveen – Goed nieuws! Sint en Pieten komen op zaterdag 13 november toch per boot aan. Helaas niet in Bodegraven-Reeuwijk, maar wel in Waddinxveen. En EditieGroeneHart.nl is erbij! In samenwerking met RTW FM Waddinxveen doen we rechtstreeks verslag van de aankomst van Sinterklaas in Waddinxveen tijdens de Grote Speciale Sinterklaas-uitzending op de radiozender van RTW FM.

De Burgemeester van Waddinxveen en de Kinderburgemeester staan op de kade om Sinterklaas welkom te heten. Natuurlijk nemen we cameraman Theo van RTW FM mee om mooie filmbeelden te maken die we later uitzenden via de websites van RTW FM en EditieGroeneHart.nl. AnneMarie van EditieGroeneHart.nl is die dag onze Sint-reporter.

Op vrijdagavond belt Ivar Sip uit Waddinxveen rond een uurtje of 19:10 uur al met Sinterklaas waar de boot zich bevindt en hoe het met de Pieten gaat. Ondanks alle corona-maatregelen is iedereen natuurlijk heel erg benieuwd over het allemaal goed gaat.

De Grote Speciale Sinterklaas Radio-uitzending is te beluisteren op zaterdag 13 november van 10:00 tot 14:00 uur via www.rtw.nl in de ether op 105.8 of via DAB+, 7B, lokaal 47.

Of luister via onderstaande speler tussen 10:00 en 14:00 naar RTW FM.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp