Jan Leendert van den Heuvel lijsttrekker SGP

Bodegraven-Reeuwijk – De kiesvereniging van de SGP Bodegraven-Reeuwijk heeft op haar laatste ledenvergadering mr. J.L van den Heuvel gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.Het bestuur heeft veel  waardering voor de wijze waarop Jan Leendert in de afgelopen periode de SGP vertegenwoordigd heeft. ‘We zijn blij en dankbaar dat hij zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld. Hij is zeer kundig en ervaren ’ aldus Arie Boele, voorzitter van de plaatselijke kiesvereniging SGP Bodegraven-Reeuwijk.

Jan Leendert is blij met de voordracht maar geeft aan dat zijn een lijsttrekkerschap een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Verantwoordelijkheid waarvoor steun van zowel bestuur, fractie en de leden nodig voor is. 

Van der Heuvel is gemotiveerd om ook in de nieuwe raadsperiode de speerpunten van de SGP voor het voetlicht te brengen, zoals: 
► Het laten horen van een positief christelijk geluid  
► In de gemeenteraad een gemeentelijk financieel gezond beleid

Van 2002 tot 2010 zat Van den Heuvel onafgebroken in de gemeenteraad van Bodegraven en vanaf 2010 in die van Bodegraven-Reeuwijk. In 2013 trad hij tussentijds als wethouder toe tot dagelijks bestuur van de gemeente. Ook in de twee daaropvolgende raadsperiodes maakte hij deel uit van het college. Naast zijn parttime wethouderschap is hij ook nog werkzaam als advocaat bij Van den Heuvel advocaten in Bodegraven. Jan Leendert zal de lijst van de SGP voor de zesde keer aanvoeren. 

Later dit jaar wordt de complete kandidatenlijst samengesteld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter