Bekerregen voor G.V. Heres bij springwedstrijd

Bodegraven  – Zaterdag 6 november organiseerde de KNGU samen met DOS Bodegraven de jaarlijkse springwedstrijd in de Sporthoeve. De sfeer was, ondanks de nieuwe coronamaatregelen geweldig, het publiek genoot. Zij hadden lang op een turnwedstrijd moeten wachten.

De vier teams van Heres streden tegen diverse verenigingen uit de regio. De teams van Heres gingen allen met minstens één beker naar huis, met een prachtige totaalscore van 9 bekers voor de prijzenkast van Heres. Heres blonk uit op de airtrack: Heres 1 ( 8-9 jaar) werd eerste op dit toestel, met op de tweede plaats Heres 2 (8-9 jaar). In de leeftijd van 10-12 jaar en  10-16 jaar veroverden ook beide teams de eerste plaats op dit onderdeel. De overige bekers waren voor Heres 1 en Heres 10-12 jaar op de plankoline kast en op de minitrampoline. Heres 10-16 jaar won ook twee bekers op de onderdelen plank kast en de minitrampoline pegasus. Op woensdag 17 november zal de springshow van Heres zijn. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp