Alexander Broussard & Band komen 18 november naar het Evertshuis

Bodegraven – Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard gaf vorig jaar een spetterend soloconcert in de theaterzaal van het Evertshuis. Wegens stemproblemen kon de ‘Billy Joel Experience’ op zaterdag 30 oktober niet doorgaan. De nieuwe datum is nu bekend, namelijk DONDERDAG 18 NOVEMBER. Als je een kaartje hebt gekocht, dan blijft deze gewoon geldig. Voor vragen kun je mailen naar info@evertshuis.nl. 

Alexander & band ‘003’ brengen een wervelende ode aan de ‘Piano Man’ Billy Joel. Afgelopen jaar kregen ze landelijke bekendheid met hun deelname aan de halve finale van de SBS6 talentenshow ‘We Want More’. Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als “The Piano Man” tot swingende rockers “My life” en “Only the good die young” en prachtige ballads als “Honesty”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy Joel nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij zelf nog in Nederland zal neerstrijken. Alexander Broussard en zijn vijfkoppige live band ‘003’ vonden het tijd voor een welverdiende ode. Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig artiest. Hij speelde onder meer met Najib Amhali, Crazy Pianos en Twarres. Met zijn band ‘003’ bracht hij een vijftal singles en een live album uit.  

‘The Billy Joel Experience’ begint om 20.30 uur, kaarten kosten € 20,00 inclusief drankje. Bij deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht om te laten zien. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl/alexander-broussard-en-band  

Praktische informatie 

Alexander Broussard & band ‘003’ – The Billy Joel Experience 

DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 

MUZIEK 

AANVANG: 20.30 uur 

ENTREE € 20,00 (incl. drankje)* 

*Meebrengen geldig coronatoegangsbewijs verplicht 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp