Rohda’76 verliest en mist aansluiting

Bodegraven – Door de 0-1 nederlaag thuis tegen Zevenhoven kon Rohda’76 niet aanhaken bij het linker rijtje van de ranglijst. Al in de zevende minuut incasseerde het team van Arjen Linstra een eigen doelpunt.

Invaller Robin de Mooij duikt op voor het doel van Zevenhoven. Foto: Don van der Meer

Vooral in de eerste helft kreeg Rohda’76 mogelijkheden om de boel te repareren, maar de gelijkmaker bleef uit. ,,Zevenhoven toonde meer voetbalgogme,’’ keek een teleurgestelde Linstra terug op de ongelukkige nederlaag. Na de rust drong zijn team nog wel aan, maar de overtuiging ontbrak om de bezoekers werkelijk pijn te doen.

Komende zaterdag 13 november staat er geen competitiewedstrijd op het programma. De week erna gaat Rohda’76 op bezoek bij titelkandidaat SCH’44.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp