Jubileum Streekfestival ‘hafabra’-orkesten in Evertshuis

Bodegraven – Dertien orkesten (harmonie-, fanfare en brassband), en een slagwerkgroep lieten van zich horen tijdens de 25e editie van het Streekfestival voor muziekverenigingen in en om het Groene Hart, zaterdag 6 november in het Evertshuis. Er waren geen prijzen te winnen, zodat de orkesten zonder competitiedruk konden spelen en zien hoe ze ervoor staan na de afgelopen coronatijd. Een vakjury beoordeelde de programma-onderdelen en gaf tips voor wat – naast al het goede – “nog beter” zou kunnen.

Het Groene Hart was vertegenwoordigd met Harmonie Caecilia uit Gouda, Fanfare Wilhelmina uit Zwammerdam, Harmonie Arti uit Alphen aan den Rijn en Opleidingsorkest/Fanfare Aer en Amstel uit Nieuwveen. Verder gaven formaties uit Nederweert, Assendelft, Hilversum, Geldermalsen, Utrecht, Zaandam en IJsselstein acte de présence voor een goed gevulde tribune.

“Na anderhalf jaar zonder grote optredens vanwege corona mochten we eindelijk weer. Iedereen heeft dan ook enorm veel plezier beleefd aan dit evenement”, blikt Lucienne de Valk van de organiserende Stichting Streekfestival terug.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp