Werkzaamheden Bodegraafse Marktstraat

De werkzaamheden in het centrum van Bodegraven komen bijna tot een einde. Het laatste deel van de Markstraat wordt in november opnieuw bestraat en is daarom tot die tijd minder bereikbaar.  

De weg tussen Raadhuisplein en Lutherkerk (van kruising Bodelolaan/Oranjelaan tot kruising Noordstraat/Kerkstraat) is tot 10 november een eenrichtingsweg voor auto’s. Van het Raadhuisplein richting de Lutherkerk en de brug is autoverkeer mogelijk. Fietsers en voetgangers kunnen wel van beide richtingen gebruik maken.  

Omleiding 
Van woensdag 10 november tot vrijdag 12 november is de Marktstraat tussen 7.00 en 18.00 uur afgesloten voor het autoverkeer. Doorgaande automobilisten worden met borden omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Markstraat, maar worden over het trottoir geleid. Verkeersregelaars helpen hierbij. Na deze omleiding zijn de werkzaamheden in de Marktstraat afgerond en is de straat weer van twee richtingen bereikbaar. 

In het kort 

  • Tot 10 november: eenrichtingsverkeer tussen het Raadhuisplein en de Lutherkerk 
  • Op 10-11-12 november van 7.00 tot 18.00 uur: omleiding autoverkeer 
  • Vanaf 13 november: werkzaamheden afgerond, Marktstraat vanuit twee richtingen toegankelijk 

Meer informatie: https://debouw.app/projects/herinrichting-centrum-bodegraven  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp