Informatieavond herinrichting Zoutmansweg en Raadhuisweg

Reeuwijk – De gemeente start volgende week met de herinrichting van de Reeuwijkse Zoutmansweg en Raadhuisweg. Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de weg afgesloten en is de omgeving minder goed bereikbaar. Dit willen we, samen met de aannemers, graag preciezer toelichten aan omwonenden en andere belanghebbenden. Daarom is er een informatieavond, op donderdag 11 november tussen 19.00 uur tot 21.30 uur in zalencentrum De Brug. Aanwonenden hebben hierover een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

U hoort bij die bijeenkomst wat er precies gaat gebeuren, en wanneer. De aannemers informeren u over hun plan van aanpak, de planning en de faseringen.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Gemeente Bodegraven Reeuwijk Reeuwijk-Brug wordt steeds mooier! TASMAM Herinrichting Dorpsroute Raadhuisweg Zoutmansweg Uitvoering Realisatie vlonders 15 novembe 2021 t/m 23 december 2021 Reconstructie werkzaamheden 31 januari 2022 t/m 24 juni 2022 Het project is mogelijk gemaakt met subsidie van: Meer weten? Kijk op: provincie Zuid-Holland'

Op vertoon van een coronatoegangsbewijs bent u welkom om deze informatieavond bij te wonen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de coronamaatregelen wordt bekeken of de geïnteresseerden tegelijk geïnformeerd kunnen worden of dat de aanwezigen in twee groepen verdeeld worden.

U kunt u per mail aanmelden – voor vrijdag 5 november 2021 – via sjongeneel@bodegraven-reeuwijk.nl. Daarin vermeldt u ‘Bewonersavond Zoutmansweg en Raadhuisweg’ en het aantal personen waarmee u zich aanmeldt. We laten u vervolgens uiterlijk maandag 8 november weten hoe laat u in De Brug wordt verwacht.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp