Fietsverlichting stuk? Laat het repareren!

Bodegraven-Reeuwijk – Op zaterdag 6 november is de actiedag fietsverlichting. Op die dag repareren de rijwielhandelaren in Bodegraven en in Reeuwijk-Brug gratis de fietsverlichting. Alleen de materialen hoeven te worden betaald aan de fietsenzaak. Aansluitend krijgt u in de week van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 november 10% korting op reparatie en materiaal van de fietsverlichting.

De herfst is begonnen en de dagen worden weer korter. In deze tijd van het jaar is het extra belangrijk dat het licht op uw fiets het doet. Daarom organiseren de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Veilig Verkeer Nederland, samen met rijwielhandelaren, politie, boa’s en met het ROV Zuid-Holland (Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland) deze fietsverlichtingsactie.

De deelnemende rijwielhandelaren in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn:

  • Fietspad Tweewielers, Noordstraat 34, Bodegraven
  • Veelenturf Tweewielers, Oud Bodegraafseweg 14, Bodegraven
  • Janwillem Bodegraven, Kerkstraat 53, Bodegraven
  • Bike Totaal Nomen Tweewielers, Raadhuisweg 29-31, Reeuwijk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp