Wethouder geeft aan dat er zicht is op derde fase Parckweide

Bodegraven – Op de bouwplaats van nieuwbouwwijk Parckweide te Bodegraven vond op vrijdag 29 oktober een feestelijke gelegenheid plaats. Een officiële handeling werd verricht door de toekomstige bewoners van bouwnummer 1 en de wethouder van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Dirk-Jan Knol. Samen legden zij een bijzondere steen met gravure in de nog verder te metselen muur van de woning.

Na deze officiële handeling prooste adjunct-directeur van De Raad Bouw, Wouter de Wolff, samen met de wethouder en de toekomstige bewoners van fase 2 van Parckweide op de voortgang van het nieuwbouwproject. De wethouder heeft hierbij aangegeven dat er inmiddels ook zicht is op een derde fase in de wijk. Ook voor de kinderen was het feest met de poffertjeskraam en een schminkartiest. De nieuwe bewoners kregen aansluitend de unieke gelegenheid om hun woning op de bouwplaats te bezichtigen en hun nieuwe buren te ontmoeten.

De groene en kindvriendelijke wijk Parckweide wordt gerealiseerd door De Raad Bouw. De woningen van fase 1 zijn al bewoond en op dit moment wordt er gebouwd aan de volledig verkochte fase 2. Ook fase 3, bestaande uit 50 duurzame woningen, wordt voorbereid. Inschrijven voor deze fase is al mogelijk via de website  www.parckweide.nl. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.
 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp