Webinar Van rugligging naar los lopen

Bodegraven-Reeuwijk – Nieuwsgierig naar hoe je kind zelf leert bewegen? In de webinar ‘Van rugligging naar los lopen” leggen drie kinderfysiotherapeuten uit Bodegraven en een jeugdverpleegkundige van CJG Bodegraven-Reeuwijk uit welke motorische stappen een kind in deze fase doorloopt. De webinar richt zich met name op aanstaande ouders, ouders/opvoeders van kinderen tot 2 jaar, opa’s, oma’s en pedagogisch.

Voor de geboorte beweegt een baby al in de buik. Denk maar eens aan duimzuigen, bewegen van armpjes en beentjes. Na de geboorte leert je kindje opnieuw bewegen en ontwikkelt motorische vaardigheden. Tijdens het spelen ontwikkelt je kind coördinatie en spierkracht. Op die manier bereidt hij of zij zich voor op omrollen, hoofd optillen, zitten, kruipen, staan en lopen, rennen en klimmen.

De motorische ontwikkeling is bij elk kind anders. Weet de weetjes over hoe je kind leert bewegen.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp