Streekfestival 6 november in het Evertshuis

Voor de 25e maal wordt het Streekfestival georganiseerd, ook dit jaar weer in het Evertshuis. De organisatie gaat er op dit moment vanuit dat op 6 november publiek weer welkom is. Mocht dat niet het geval zijn, dat wordt u hiervan op tijd op de hoogte gebracht.

Maar liefst 15 orkesten uit de HaFaBra (Harmonie, Fanfare, Brassband) sector kunnen inschrijven voor het eendaagse festival. Een deskundige jury bestaande uit Rob Goorhuis en Danny Oosterman beoordelen de orkesten op de manier zoals dat ook bij concoursen gebeurt. Hierdoor krijgen de orkesten een goed beeld van waar ze staan met hun prestatie. Voor het publiek is het een dag waarin een gevarieerd aanbod aan orkesten en blaasmuziek langskomt. Omdat alle orkesten hun beste beentje voor willen zitten voor de jury, is het vaak aangenaam luisteren naar de werken die ten gehore worden gebracht.

Op www.streekfestival.nl  wordt het dagprogramma gepubliceerd zodra dat definitief is. De kaartverkoop vindt plaats aan de zaal op de dag zelf, een toegangskaartje is de hele dag geldig en kost € 5,00.

ZATERDAG 6 NOVEMBER 2021

MUZIEKFESTIVAL

AANVANG 9:30 uur

ENTREE € 5,00 (aan de deur, op de dag zelf)*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Hoe het dagprogramma eruit ziet en meer informatie over reserveren wordt later bekend gemaakt via www.streekfestival.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp