Ocobar speelt Eric Clapton in het Evertshuis

De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar.

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar!

De Rotterdamse band Ocobar bestaat uit: Bart Wijtman (bas & zang), Cok van Vuuren (gitaar & zang) en Rob Wijtman (drums & zang).

DONDERDAG 4 NOVEMBER 2021

THEATERCONCERT

AANVANG 20:30 uur 

ENTREE € 20,00 met drankje*

*met coronatoegangsbewijs, voor meer informatie zie ons Corona Protocol

Foto: Cok van Vuuren

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp