Nieuwe mascotte winkelcentrum Miereakker

Reeuwijk-Brug – Sinds kort heeft Winkelcentrum de Miereakker in Reeuwijk-Brug zijn eigen mascotte en de blauwe vrolijke shopper ga je voortaan overal in de winkels tegenkomen. Ernst-Willem van der Lee, voorzitter van de winkeliersvereniging van het gelijknamige winkelcentrum, laat weten dat men al enige tijd op zoek was naar een nieuwe en eigentijdse mascotte, die de eenheid van het winkelcentrum symboliseert en veel mensen aanspreekt. Voor een winkelcentrum is dat natuurlijk een boodschappentas, ‘de shopper’.

Een menshoge wandelende mascotte zal het winkelend publiek niet tegen gaan komen. Daar is niet voor gekozen. Wel kijkt men op dit moment of alle winkeliers de mascotte als ‘plastic’ boodschappentas kunnen gaan gebruiken. “Plastic tussen aanhalingstekens,” voegt Van der Lee nadrukkelijk toe. “Vanzelfsprekend wordt het een papieren variant, welbewust en duurzaam!”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp