Kleur bekennen voor werkzoekenden

Bodegraven – Laat zien wie je bent! Welke kleuren versterken jouw uitstraling? Hoe maak je een zelfverzekerde en blijvende indruk? Tijdens de Walk&Talk-bijeenkomst van dinsdag 9 november komt Jolanda Moerings van Kleurbewust (www.kleurbewust.nl) vertellen over wat kleuren kunnen doen voor jouw presentatie tijdens het solliciteren. Jolanda Moerings heeft jarenlange ervaring als kleur/kleding/krachtcoach. Doe mee met deze interactieve bijeenkomst en leer welke kleuren bij jou passen!

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor iedereen die zoekt naar een (andere) baan. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar (ander) werk. We starten om 09.30 uur, de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend. 

Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, ruimte in het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden is verplicht en kan via  www.bibliotheekdegroenevenen.nl of  walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp