VSTS Heren 1 pakt slechts 1 punt in eigen huis

Bodegraven-Reeuwijk – Twee weken na de vorige wedstrijd en zelfs drie weken sinds het vorige verslag trad Kraan en Roos constructie VSTS Heren 1 op 30 oktober thuis aan tegen Servia. Twee weken geleden was alweer de derde overwinning op een rij gepakt en waren er 4 punten gehaald in Houten tegen Taurus. Zou de zegereeks verlengd kunnen worden tegen Servia Heren 2?

Met een goede sfeer in de hal begonnen de teams aan de wedstrijd. Direct in het begin van de eerste set sloeg Servia een gat. De mannen uit Bodegraven leken overrompeld te worden door de mannen uit Vianen. Het eind van de eerste set liep het wat beter, maar de set ging eenvoudig naar Servia (16-25).

De tweede en de derde set waren beide spannend. Het spel van VSTS was wisselvallig, van mooie smashen tot matige foutservices. Deze beide sets trok VSTS dan ook net aan het kortste eind (23-25 en 23-25). Helaas kon de wedstrijd dus al niet meer gewonnen worden, maar een punt zat er wellicht wel in na 2 spannende sets.

De vierde set bracht nog niet het niveau en daarmee het plezier dat de afgelopen maand veel punten had opgeleverd, maar de heren uit Bodegraven waren vastberaden om dat laatste punt in de tas te houden. De servicedruk ging omhoog en aan het net werden een aantal goede duels uitgevochten. Met een paar ongelukkige ballen in het veld van de wedstrijden ernaast, bleef het ongemeen spannend. Op 23-24 kwam Servia voor het eerst in de 4e set op setpoint, maar door een foutservice stond het weer gelijk. Dit werd ook de enige kans voor Servia in de vierde set en de laatste set werd gewonnen door Heren 1 met een slimme prikbal op de achterlijn: 28-26. Vrijdag speelt VSTS alweer de volgende wedstrijd, om 19.30 in de Galgenwaard tegen Majella.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp