Winkelcentrum Rijnhoek Plaza bestaat 10 jaar

Bodegraven – Zaterdag 6 november viert Rijnhoek Plaza alweer haar tiende verjaardag. Exploitanten in het overdekte winkelcentrum pakken dat feestelijk aan. Naast heel veel korting is er natuurlijk weer van alles te doen voor de kids. Hubo, Welkoop, Daro Bloemen, Groene Hart Vloeren en Bonjour Deli Plaza heten je van harte welkom tijdens het jubileum. 

Tien jaar geleden lieten de initiatiefnemers Bodegraven kennismaken met een nieuw winkelconcept. Een overdekt winkelcentrum waar je alles vindt voor in en om het huis. Op een gunstig gelegen locatie aan de N11 staat Rijnhoek Plaza bekend om een gavarieerd assortiment voor doe-het-zelvers, dierenvrienden en iedereen met groene vingers. Ook vind je er leuke cadeauartikelen, speelgoed, tuinaccessoires, bloemen en de mooiste vloeren. Nadat je direct voor de deur geparkeerd hebt kun je relaxt je rondje doen en vind je altijd precies wat je nodig hebt. 

Gewoon lekker rondneuzen
Patrick Zwanenburg van Hubo Bodegraven blijft enthousiast over het concept dat hij destijds met zijn vader opzette. “Winkelen in een sfeervolle ambiance, ongedwongen en relaxt, dat is vanaf moment één ons doel geweest met Rijnhoek Plaza. Gericht op zoek of gewoon lekker rondneuzen, de hele week voorzien wij klanten van een totaalconcept. Of je nu gaat klussen of je woning wilt restylen, we hebben echt een heel breed aanbod. Voor binnen en ook voor buiten, want het assortiment van Daro Bloemen is geweldig. Bij aankomst kom je gelijk in de stemming als je al die prachtige tuinplanten ziet. Je kunt hier echt de tijd nemen om iets moois uit te zoeken. Voor jezelf of om cadeau te geven. Onze winkeliers helpen je daar graag bij.”

Tien is trakteren
In het kader van het 10-jarig bestaan komt Rijnhoek Plaza met speciale kortingen voor iedereen. Zo geniet je voor slechts een tientje bij Bonjour Deli Plaza van een lunch voor 2 personen of koop je een zak met 12 oliebollen. Bij Hubo, Welkoop, Daro Bloemen en Groene Hart Vloeren krijg je op zaterdag 6 november 10% korting op alles. Hubo trakteert je extra op een gratis bezem of bouwemmer bij je aankoop vanaf tien euro en Welkoop doet dat met een handige bigshopper. Vraag in de winkels gerust naar de voorwaarden voor de korting waar jij recht op hebt. 

Feest voor de kids
Ook de kids hoeven zich niet te vervelen, want die sluiten gezellig aan bij de schmink, ballonnenclown of kunnen een karikatuurtekening laten maken. Als dat geen feestje wordt! 

Gezellig overdekt winkelen in Bodegraven doe je in Rijnhoek Plaza. Kijk voor meer info per winkelier op www.rijnhoekplaza.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp