Rohda’76 speelt teleurstellend gelijk

Bodegraven – Op bezoek bij Alphense Boys stelde Rohda’76 danig teleur. De Bodegravers hielpen de hekkensluiter aan het eerste punt van dit seizoen: 0-0. En daar had trainer Arjen Linstra behoorlijk de pest in. Hij zag zijn ploeg in de eerste twintig minuten nog wel paal en lat raken, maar in het verloop van de eerste helft lieten de blauwhemden het afweten en was Alphense Boys enkele keren dicht bij de openingstreffer. ,,De instelling in de eerste helft was bij een aantal spelers niet goed. We hebben geen ploeg die een wedstrijd zo maar even wint,’’ baalde Linstra opzichtig.  

In de tweede helft was Rohda’76 beter bij de les en zette de thuisclub vast op eigen helft, maar inzetten van onder andere Daniël van Leeuwen en Tygo Zwaan leverden geen doelpunten op. ,,Wij hebben twee hele dure punten liggen,’’ vatte Linstra zijn teleurstelling samen.

Pim de Visser probeert met een hakje de 0-1 te forceren.  (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 6 november komt Zevenhoven naar sportpark De Broekvelden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter