Innerlijke zintuigen

Bodegraven-Reeuwijk – Op 12 november hoopt de SIZA vrouwenochtend voor de tweede keer weer bij elkaar te komen dit seizoen. Het jaarthema is: ‘Geloven met hoofd, hart en handen’ waarbij onze zintuigen een belangrijke rol spelen. Lia Lok denkt met ons na over onze innerlijke zintuigen.
 

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 9.30 gaan de deuren open. Houd social media in de gaten voor eventuele wijzigingen. U bent van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee! Dit seizoen zijn kinderen op ochtenden met een spreker welkom in een aparte ruimte waar ze kunnen spelen, want er wordt voor oppas gezorgd. Moeders hebben dan hun handen vrij en kunnen zich samen met de andere vrouwen laten inspireren. 

We zijn ook te vinden op FB en u kunt ons mailen: siza@hervormdbodegraven.nl. Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp