Fysio De Kuil en BZ&PC gaan samenwerken

Bodegraven In het nieuwe sportcentrum De Kuil is sinds begin 2021 Fysio De Kuil gevestigd. Eigenaar Rory van Jaarsveld is blij met de locatie in het sportcentrum. Het nieuwe onderkomen is goed zichtbaar en biedt veel kansen en groeimogelijkheden voor de praktijk. 

De afgelopen maanden is dat al gebleken. Naast de algemene fysiotherapie, shockwave en echografie, wordt ook dry needling, medical taping, de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) en revalidatie bij COPD of na Covid-19 aangeboden. Daarnaast richt de praktijk zich op de hydrotherapie. Hydrotherapie is een behandeling in verwarmd water en werkt zeer effectief bij revalidatie of bijvoorbeeld reumatische klachten.

BZ&PC heeft het sportcentrum De Kuil ook als thuisbasis. Met ruim 400 leden zijn er bijna elke dag trainingen of wedstrijden in het zwembad, of wordt gebruik gemaakt van het clubhuis. Bij BZ&PC gaan plezier en prestatie hand in hand. Een blessure bij een sporter ontneemt het plezier en de prestatie van een sporter. Een sporter wil dan ook zo snel mogelijk weer fit worden.

Beide partijen hebben elkaar gevonden in een samenwerking.
Voorzitter Erik van Oossanen is blij met de samenwerking tussen Fysio De Kuil en BZ&PC. ‘’Het uitzoeken van een fysiotherapeut die helpt bij behandeling en/of preventie is voor leden geen alledaagse bezigheid. De samenwerking met Fysio De Kuil draagt zorg voor een betrouwbaar adres voor leden van BZ&PC indien zij tegen een blessure of fysieke ongemakken aanlopen’’.

Bovendien wordt voor de selectie sporters van BZ&PC ruimte geboden om, middels onder andere echografie, snel diagnoses te kunnen stellen en behandelingen op te starten. Dit zorgt voor een beter en sneller herstel, waardoor de sporter weer sneller inzetbaar is.

Rory van Jaarsveld verwacht met de samenwerking met BZ&PC nog meer naamsbekendheid te krijgen. Daarnaast kunnen leden van BZ&PC door de laagdrempeligheid van de juiste zorg meer plezier beleven aan hun sport. De samenwerking is een mooie ontwikkeling als gevolg van het nieuwe sportcentrum De Kuil.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp