Een lekker ontbijtje aan de voordeur

Driebruggen – Misschien is het wel een van de gezelligste winkels van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Broodje Kaas en Eieren aan de Kerkweg 28 in Driebruggen. Een goed gesorteerde dagwinkel en behalve de pindakaas, die komt uit Amsterdam, leveren tal van bedrijven uit de directe omgeving dagelijks verse producten aan. Niet alleen brood, kaas en eieren, maar ook groenten en vlees.

Het enthousiaste team ging zelfs de afgelopen weken aan de slag om de inwoners van Driebruggen, Hekendorp, het Laageind, Hogebrug, enkele woningen op het Hoogeind en Waarder te verrassen met een ‘goody bag’ met een lekker ontbijtje. Trouwens voor poffertjes op de woensdagmiddag draaien ze ook de hand niet om.

Een bezoekje waard, wanneer je houdt van eerlijk en heerlijk vers.

(Geopend van 8:00 tot 14:00 uur.)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp