Eerste beweegroute op feestelijke wijze geopend!

Bodegraven-Reeuwijk – Vrijdag 29 oktober is de beweegroute door het Bodegraafse Dronenpark- en wijk geopend! In de frisse buitenlucht werd het bord onthuld door wethouder sport Dirk Jan Knol. Onder toeziend oog van kinderen en volwassenen werd na een warming up, verzorgd door Anique van Fysio on the move, in verschillende groepen de oefeningen uitgeprobeerd. 

Over een route van 2 kilometer hebben deze groepen de tien oefeningen getrotseerd. Iedere oefening is in te delen in verschillende pepers. Voor sporters die meer uitdaging willen, kunnen via de QR codes op de paaltjes de oefeningen verzwaren. ,,De oefeningen zijn goed te doen, maar ik merk wel dat mijn conditie nog een stuk beter kan. Ik zal vanaf nu dus vaker hier te vinden zijn! 

De volgende route zal worden ontwikkeld in Driebruggen. Wil jij meedenken over deze route? Laat het weten via buurtsportcoach@senw-br.nl. De beweegroute is mogelijk gemaakt door het lokale sportakkoord.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp