Projectorkest ‘groeit’ nu al uit zijn lokaal

Bodegraven – Gisteravond vond de eerste repetitie van het Projectorkest Bodegraven plaats en het was al direct duidelijk dat voor de volgende bijeenkomst moet worden uitgekeken naar een groter oefenlokaal. Zeker omdat nog niet eens alle muzikanten aanwezig waren. Het orkest is nog dringend op zoek naar violisten, een alt-viool en een contrabas. Verder is er nog plaats voor dwarsfluit, hobo, hoorn en een trombone. Aanmeldingen zijn dus van harte welkom.

Het repertoire dat het orkest op het programma heeft staan is mooi symfonisch : Bizet, Grieg, Sibelius, Purcell, Dvorak maar ook muziek van John Williams en Alan Silvestry. Van ieder stuk zijn er partijen beschikbaar in verschillende speel niveaus. De repetities zijn op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 in het Evertshuis. Het concert zelf is op zaterdagmiddag 15 januari 2022.

Voor meer informatie en kosten: Lucienne de Valk 0172-617777 of lm.de.valk@gmail.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp