Jouw kind de hele middag onder de pannen?

Gouda – Ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd opgelet! Jouw kind een hele middag onder de pannen voor maar tien euro? Dat kan! In het compleet vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Gouda. Het nieuwe huis in Cultuurhuis Garenspinnerij is bijna elke dag na schooltijd open. Kinderen van 7 jaar en ouder zijn welkom. Laat ze hun talenten ontdekken in de theaterwereld vol actie, avontuur en fantasie!

Hoe werkt het?
Kies een dag op de kalender op jeugdtheaterhuisgouda.nl en koop een kaartje voor een tijdslot. Een hele middag kost € 10,- en een halve middag € 7,50. Zelf kun je ondertussen flexwerken, ontspannen en genieten van goede koffie en versnaperingen in de kantine van Cultuurhuis Garenspinnerij.

Wat is er te doen?
Jouw kind kan onder leiding van professionele, enthousiaste docenten de hele middag toneelspelen, zingen, dansen, verzinnen, knutselen, lezen, schrijven, filmpjes maken en kijken en nog veel meer. In de nieuwe ruimtes – het inspiratielokaal, het theatertje, het bioscoopje en de filmstudio op zolder – staat de wereld van je verbeelding centraal. Pak een decorstuk, kies een kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Of bedien helemaal zelf het licht. Schrijf je eigen toneelstukje, verdwaal in de supergrote boekenkast of maak je eigen video in de studio met green screen. Filosofeer met anderen of lach om Rembo & Rembo in de minibioscoop. Maak vrienden. Verwonder je: een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen! 

Wanneer?
Iedereen van 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool) kan iedere dinsdag t/m vrijdag van 15:00 tot 18:15 uur terecht in het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda. Bekijk hier alle activiteiten in de kalender en reserveer je kaartje op  www.jeugdtheaterhuisgouda.nl

Verder zijn er, zoals je van het JTH gewend bent, ook musical- en theaterlessen voor iedereen van 4 t/m 12 jaar waarin we, in blokken van 7 weken, de wereld van theater en musical in duiken. En ook voor jongeren tot 21 jaar is er genoeg te doen! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp