Originele cadeau’s of aanvulling op uw collectie te koop!

Reeuwijk – Op zaterdag 13 en zondag 14 november is het streekmuseum open zonder afspraak! We hebben weer zoveel spulletjes verzameld in de afgelopen jaren, dat we de dubbele dingen hebben uitgezocht voor u. Zoekt u een aanvulling aan een servies, houdt u van originele oude gebruiksvoorwerpen, of zoekt u zomaar een origineel cadeau voor een verjaardag of andere feestdag? Kom langs aan de Oudeweg 3 in Reeuwijk-Brug en zoek iets moois uit! 

 U bent van harte welkom om ook de collectie in het museum te bekijken. De stijlkamers uit de eind 19e eeuw, de kaaskelder en de timmermanswerkplaats. De bibliotheek met allemaal oude schoolfoto’s en de afdeling genealogie met honderden families uit Reeuwijk en omgeving zijn bijzonder interessant. Komt u ook voor het laatste, dan is het verstandig vooraf even contact op te nemen, want dan heeft er iemand tijd voor u om te helpen zoeken in de bibliotheek.

Met een eventuele aankoop steunt u ons museum. Wij kunnen met uw bijdrage door aankoop of donatie weer nieuwe tentoonstellingen realiseren, maar ook de plannen voor vervanging van het houten noodgebouw verder uitwerken. Grijp uw kans om in het bezit te komen van originele oude voorwerpen voor uzelf of om cadeau te geven.


Wij zien u graag!

De openingstijden in het verkoop weekend zijn:

Zaterdag 13 november van 10.00 tot 16.00 in de filmzaal

Zondag   14 november van 13.00 tot 16.00

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp