‘Leefstijl en Gezondheid’, een nieuw programma in samenwerking met ‘de buren’

Aanstaande vrijdag van 12.00 – 14.00 uur maakt EditieGroeneHart.nl opnieuw een stap in de samenwerking met RTW FM met de duo-presentatie door Willy Klomp en AnneMarie Visser van het programma ‘Leefstijl en Gezondheid’. Voortaan belichten de dames samen iedere week uitgebreid onderwerpen op het gebied van gezondheid en levensstijl. Of het nu gaat over bewegen, gezond eten, ontspanningen, persoonlijke groei, de overgang of de laatste mode, geen onderwerp laten beide dames liggen. Bovendien is er iedere aflevering ook ruimte voor een financiële rubriek.

Het is een leuk, dynamisch radioprogramma, waarin onderwerpen elkaar afwisselen. Ontspannen, maar we schuwen het zeker niet om daar waar nodig dieper op de achtergrond van een onderwerp in te gaan”, laat AnneMarie Visser weten. Het succesvolle programma bestaat al langer, maar vanwege werkzaamheden voor haar praktijk draagt Manon van Nielen het stokje nu over en dat was direct de aanleiding voor RTW FM om te kijken of er een invulling kon komen binnen het samenwerkingsverband met EditieGroeneHart.nl. En die is er nu.

Je financiën niet op orde geeft stress en stress heeft direct invloed op de gezondheid. Daarom neemt budgetcoach Caroline Hertog uit Waddinxveen voortaan iedere uitzending een kwartier voor rekening met tips en adviezen op dit gebeid. Als eerst gast ontvangt het duo aanstaande vrijdag Jaap de Vries uit Reeuwijk-Brug. Jaap is analytisch therapeut en coach en heeft zijn eigen bedrijf GroeneHartslag. Zijn hogere doel is symptoombestrijding. Wat dat inhoudt gaan we allemaal van hem horen aanstaande vrijdag.

Om de week dus voortaan het programma Leeftijd en Gezondheid.

Samenstelling en presentatie: Annemarie Visser en Willy Klomp.

Te beluisteren en te bekijken via de website in de ether op 105.8 en via DAB+, 7B, lokaal 47.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp