Tirza van der Wolf overtreft zichzelf in NN Marathon Rotterdam

Reeuwijk – Zondag 24 oktober debuteerde Tirza van der Wolf van SC Reeuwijk tijdens de NN Marathon Rotterdam. In het internationale veld wist deze jonge atleet als vijfde te finishen met een schitterende debuuttijd van 2 uur 34.50. Ze was de daarmee de snelste Nederlandse vrouw. Bovendien wist Van der Wolf ook het clubrecord uit 2004 te laten sneuvelen.

foto Bjorn Parée

Raymon Epping en Erik Huisman van SC Reeuwijk liepen ook de marathon. Voor Raymon was het ook zijn debuut op de marathon en liet de klok stoppen in een tijd van 4 uur 50. 35. Erik Huisman liep een tijd van 4 uur 42.01.

Bij de kwart marathon stonden Arja van Beveren en Anita van Duijn aan de start. Arja liep op deze afstand een tijd van 1 uur 00.05 en deze tijd betekende ook een nieuw persoonlijk record. Anita liet de klok stoppen in een tijd van 1 uur 01.12.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter