Sunday Half Hour XL

Bodegraven – Op zondag 31 oktober om 11.30 uur organiseert de jongerendienstcommissie van de Protestantse Gemeente Emmaüs weer een SHH dienst in de Ontmoetingskerk. Deze keer is het een SHH XL! Zoals de naam XL al doet vermoeden, zal deze dienst dus iets langer duren dan een half uurtje.

Arjo van der Steen zal deze dienst voorgaan en Twenty4Eleven verzorgt de muziek. En zing vooral lekker mee met de band! Het mag weer! 
Het thema van deze dienst is: “Hallolight!”

Het ontgaat niemand: 31 oktober is de datum van Halloween. In deze dienst kijken we naar de oorsprong van Halloween, wat je hierover uit de Bijbel kunt leren en wat wij hier (wel of niet?) mee kunnen. Aanmelden voor deze dienst is nu niet meer nodig, dus iedereen is gewoon van harte welkom in de kerk. Na de dienst zullen we weer met elkaar, buiten in de tuin van de kerk, koffie en thee drinken.  We zien er naar uit je te ontmoeten, welkom; jong én oud!

Mocht je deze zondag niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, er is ook een livestream. De link hiervoor vind je op  www.pge.nu Ook kun je de dienst op een later tijdstip terugkijken.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp