Nieuw! De week van Future, Tech & Health

Gouda – In de week van één tot en met vijf november organiseert De Goudse Waarden de week van Future, Tech & Health. In deze week nemen we groep 8 leerlingen mee op experience in de Technologie van de toekomst. De leerlingen ‘proeven van de school’, maken kennis met de docenten in de vmbo-lokalen van Future, Tech & Health en gaan vooral ‘doen’. 

Het programma is leuk en daagt leerlingen uit. Op het gloednieuwe schoolplein komen ze in aanraking met een demo dronevliegen verzorgd door een student Technicus Engineering van het MBO Rijnland. Bij de afdelingen gaan ze aan de slag met programmeren van robotjes, doen ze mee aan een VR-workshop en gaan ze op onderzoek uit tijdens een experience game. 

Het programma is onderdeel van een kennismakingsweek bij de vmbo-locatie aan de Kanaalstraat 31 van De Goudse Waarden die op 5 november wordt afgesloten met een open huis voor alle locaties. 

Lees meer over het programma van de week van Future, Tech & Health

Over De Goudse Waarden
De Goudse Waarden is een christelijke school. Dit betekent voor ons dat iedereen onze school erbij hoort, meetelt en zichzelf mag zijn. Leerlingen mogen zelf hun weg bepalen. De docenten inspireren en helpen daarbij. Je ontdekt meer over jezelf maar je ontwikkelt ook je kennis en je vaardigheden. Ook daar waar jouw interesse ligt of waar jij goed in bent. Wij helpen jou groeien!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter