CDA in gesprek met 50 inwoners en ondernemers

Bodegraven-Reeuwijk – Onlangs organiseerde CDA Bodegraven-Reeuwijk de tweede editie van de CDA-50. Vijftig inwoners en ondernemers spraken aan de hand van vragen en stellingen over hun visie op het huidige beleid en over de toekomst. Uiteraard had deze avond ook als doel om input te verkrijgen voor het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.  

Dieter Möckelmann, in onze gemeente o.a. bekend als voorzitter van zwembad De Fuut, trad op als avondvoorzitter waarbij er werd gesproken aan vijf tafels met als onderwerpen: sport & verenigingsleven, zorg & sociaal domein, wonen, ondernemen & werkgelegenheid en de agrarische sector.  

Volgens Jan Vergeer, fractievoorzitter van het CDA heeft de avond mooie gesprekken en ideeën opgeleverd. “Het is waardevol om op deze manier input te krijgen van zoveel verenigingen, organisaties, ondernemers en inwoners. Een extra opsteker was de brug die werd geslagen tussen agrariërs en ondernemers op het gebied van het Ondernemersfonds. Al met al een mooie impuls voor onze politieke activiteiten en waardevolle input voor het verkiezingsprogramma!’’ aldus Vergeer. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp