‘At your service’, EditieGroeneHart.nl stelt politieke redactie voor

Met het motto ‘Politiek ik begrijp er geen ene moer van ….’ heeft EditieGroeneHart.nl vandaag het nieuwe politieke team geïntroduceerd. Willem IJdo en Brett den Heijer gaan de komende maanden aan de slag om alles rondom de lokale politiek en de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 te duiden en te ontrafelen.

In diverse programma’s zullen zij de kandidaatsgemeenteraadsleden én lijsttrekkers vakkundig en vooral vasthoudend aan de tand voelen over tal van onderwerpen die op de agenda staan binnen de lokale politiek. Het succesvolle programma de Burgerlobby zal een belangrijke rol gaan spelen en Brett gaat regelmatig op pad om ‘De stem van de straat’ aan het woord te laten over politieke zaken.

Kortom, hou ze in de gaten. IJdo en Den Heijer politiek ‘At Your Service!’

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp