Rohda’76 kan leven met puntendeling

Bodegraven – De streekderby Rohda’76-Siveo’60 leek in een brilstand te eindigen. Leek, want het venijn zat hem duidelijk in de staart. In de slotminuten hielp Daniël van Leeuwen de Bodegravers aan een 1-0 voorsprong. De vreugde in het blauwwitte kamp was van korte duur, want de gasten uit Zegveld maakten net voor het laatste fluitsignaal (verdiend) gelijk: 1-1. ,,Na die 1-0 moet je de overwinning over de streep trekken. Dat gebeurde helaas niet, maar dat was gezien het spelbeeld ook niet reëel geweest ten opzichte van Siveo’60,’’ gaf trainer Arjen Linstra na afloop ruiterlijk toe.

Dat de Rohda’76-trainer kon leven met de puntendeling baarde geen opzien, want de twee ploegen waren qua veldspel en kansenverdeling aan elkaar gewaagd. ,,Wij hadden zeven spelers in het veld staan van ongeveer twintig jaar. Jonge voetballers zijn niet altijd constant, maar als ze taakbewust spelen zoals vandaag, dan zijn we moeilijk te verslaan,’’ stelde Linstra met trots vast.

Na vijf speelronden heeft Rohda’76 zeven punten bij elkaar gespeeld, goed voor een (zesde) plek in de middenmoot.

Komende zaterdag 30 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij Alphense Boys. De wedstrijd op sportpark De Bijlen begint om 15.15 uur.

Vincent Vermeer in een pas des deux. Foto Don van der Meer.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp