Stagedagen bij Jumbo Langerak groot succes

Bodegraven – Afgelopen woensdag 20 oktober en donderdag 21 oktober stonden bij Jumbo Langerak Broekvelden in het teken van de stagedagen. Maar liefst 60 kinderen, verdeeld over 6 shifts, in de leeftijdscategorie van 4 – 12 jaar liepen stage bij de plaatselijke supermarkt. Van eierkoeken versieren tot jus d’orange tappen en van vracht vullen tot kassa draaien. Alle werkzaamheden vanuit de supermarkt kwamen tijdens de stage aan bod. 

De kinderen kregen bij aankomst een T-shirt met daarop ‘werknemer van de toekomst’ en een leuk stageboekje, die de winkel zelf had gemaakt. In dit stageboekje stonden diverse opdrachten die de kinderen moesten uitoefenen, zoals verpakkingen zoeken, eierkoeken versieren en kassa draaien. Na afloop gingen alle kinderen met een prachtig Jumbo Langerak diploma naar huis. Uiteraard gingen de versgeperste jus d’orange en de versierde eierkoeken ook mee naar huis. 

De kinderen hebben allemaal enorm genoten van deze stagedag en zijn weer een stuk meer te weten gekomen over werken in de supermarkt. En Jumbo Langerak heeft alvast haar werknemers van de toekomst leren kennen. Cheyenne Humme- Berkvens van Jumbo Langerak kijkt met een hoop plezier terug op de afgelopen twee dagen. “Het is zo leuk om te zien hoe enthousiast en leergierig de kinderen allemaal zijn. Ze stelden allerlei vragen, wilden het liefst alles zelf doen en zaten vol energie. Kassa draaien en eierkoeken versieren waren de twee favorieten. Super om te zien hoe de kinderen zélf de boodschappen mochten scannen en ook konden afrekenen. En wie weet wat de toekomst brengt. Misschien werken deze kinderen over een aantal jaar echt bij onze winkel. Dat zou toch fantastisch zijn!” 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter