Levi Hogendoorn versterkt fractie Burgerbelangen Bodegraven- Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk – Burgerbelangen Bodegraven – Reeuwijk draagt Levi Hogendoorn voor als nieuw commissielid namens de partij. De fractie is zeer verheugd met deze versterking. Levi heeft zich op meerdere dossiers laten zien als actief en betrokken inwoner, zoals bijvoorbeeld bij de kwestie migrantenhuisvesting, de inrichting van de openbare ruimte, verkeersveiligheid in de wijken en het falende WKO systeem in Weideveld.

Wij zijn blij dat hij de stap naar de lokale politiek samen met ons wil maken. Mensen zoals Levi kunnen we in Bodegraven-Reeuwijk goed gebruiken. Hij heeft op meerdere momenten het belang van meer openheid en een betere communicatie met inwoners aan de orde gesteld. Burgerbelangen heeft dit ook hoog in het vaandel staan en heeft vanaf het begin van deze raadsperiode aandacht gevraagd voor een meer eigentijdse en transparante bestuurscultuur. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp