Wisseling van wacht Evertshuis

Bodegraven – Na ruim vier jaar leiding te hebben gegeven aan het Evertshuis hebben het bestuur en directeur gezamenlijk besloten het dienstverband van Ton van Rheenen bij het Evertshuis te beëindigen. Ton heeft de afgelopen jaren veel werk gemaakt van de ontwikkeling van de sociaal-culturele functie van het centrum en forse stappen gezet in het gezonder maken van de bedrijfsvoering, ook in de moeilijke coronatijd. Hij is tot de conclusie gekomen dat het voor de volgende fase van ontwikkeling beter is dat een ander het stokje gaat overnemen.

Juist in een periode waarin de toekomst van het Evertshuis onderwerp van gesprek is, acht het bestuur het van belang zorg te dragen voor continuïteit. Om direct te voorzien in de leiding van het Evertshuis heeft het bestuur Jackie van der Vlis gevraagd de komende tijd aan te treden als waarnemend directeur. Zij heeft een lange staat van dienst in de culturele sector op het gebied van management, programmering, marketing & communicatie en fondswerving. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het opzetten van sociaal-culturele programma’s. Jackie begint per 1 november met haar werkzaamheden en zal vanaf die datum geen deel meer uitmaken van het bestuur.

Het bestuur is bijzonder blij dat op deze manier de activiteiten volop kunnen worden voortgezet.

foto: Jackie van der Vlis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp