Duurzame Huizen Route

Bodegraven-Reeuwijk Op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november vindt de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. U kunt vrijblijvend uw huis open stellen voor mensen die geïnteresseerd zijn in de duurzame maatregelen die u in uw huis toepast.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een digitaal platform voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. Mensen kunnen zich via de website verdiepen in de verhalen van degenen die verschillende duurzame maatregelen in hun huis hebben toegepast. Daarbij kan men elkaar vragen stellen en tips geven. Op 30 oktober en 6 november wordt dit virtuele contact aangevuld met de mogelijkheid om daadwerkelijk mensen in huis te ontvangen.

Heeft u ervaring met isolatie, HR++ glas, een warmtepomp of andere duurzame maatregelen in uw woning? Vertel uw verhaal via de Duurzame Huizen Route! Daarmee helpt u, als ervaringsdeskundige, anderen op weg om ook duurzame stappen te zetten in huis. Meld uw duurzame huis aan op www.duurzamehuizenroute.nl. Zo kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om op één van beide zaterdagen een kijkje te komen nemen bij uw duurzame huis. Het openstellen van uw huis voor bezoekers is niet verplicht, ook alleen het aanmelden van uw huis als voorbeeldwoning op de website is waardevol voor anderen die op zoek zijn naar informatie en ervaringen.

Wilt u zich aanmelden als bezoeker van een huis op 30 oktober of 6 november? Check duurzamehuizenroute.nl voor interessante openhuizen bij u in de buurt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp