Vriendenschaar A3 kampioen

Door: Gerona van den Hoogenband

Bodegraven – Afgelopen zaterdag 16 oktober is A3 kampioen geworden door van directe concurrent GKV A2 uit Gorinchem te winnen met 7-5. Gelijkspel zou ook het kampioenschap hebben betekend, maar winnen is natuurlijk gewoon veel leuker!

De enigszins luxe uitgangspositie was te danken aan tot dusver vier overwinningen, één gelijkspel en slechts één verloren wedstrijd en jawel…dat was de uitwedstrijd tegen GKV. Zaterdag was dus een mooie gelegenheid dit verlies recht te trekken en dat deed het team dus ook. Via een 2-0 voorsprong bouwde de A3 deze tot aan het rustsignaal uit tot 5-2. Een prima eerste helft.

In de tweede helft waren er veel kansen, maar werden er slechts twee benut. Gelukkig wist GKV de korf ook niet echt te vinden: zij scoorden er drie. Zodoende werd de eindstand bepaald op 7-5. Deze overwinning was meer dan genoeg om kampioen te worden. Een knappe prestatie van dit jonge juniorenteam.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter