Nieuwe audiotour in het Kaasmuseum

Bodegraven – Op 18 oktober heeft burgemeester Erik van Heijningen, in het bijzijn van vele genodigden, de nieuwe audiotour van het Kaasmuseum Bodegraven in gebruik genomen. Hij deed dit in gezelschap van Nel Habben Jansen, de voorzitter van de Stichting Kaasmuseum Bodegraven, door de oude marktbel te luiden. Daarna genoten de aanwezigen van de audiotour met veel informatie over de unieke collectie die in vijf talen aanwezig is nl. Nederland, Engels, Duits, Frans en Pools.

Deze audiotour is tot stand gekomen met medewerking van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Rabo Dichtbijfonds.

Het Kaasmuseum nodigt iedereen uit de nu nog volledige collectie (het Kaasmuseum gaat in 2022 verhuizen) te komen ontdekken en verwijst hiertoe naar de website: www.kaasmuseum.org

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp