Burgemeester te gast in verhoorkamer

Bodegraven-Reeuwijk – Afgelopen zondagavond was waarnemend burgemeester Erik van Heijningen gast in ‘De Verhoorkamer’ van het BNN-Vara programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke, dat rechtstreeks werd uitgezonden vanuit Brouwcafé De Molen, gevestigd in de historische molen De Arkduif in Bodegraven.

In kort vraaggesprek werd de Van Heijningen het vuur aan de schenen gelegd en hoewel hij met enorm veel zin de klus heeft opgepakt was hij nog niet helemaal ingelezen op een aantal plaatselijke weetjes zoals het immaterieel erfgoed van Bodegraven, maar gaf aan enorm onder de indruk te zijn van het ondernemerschap en de initiatieven die opgepakt worden binnen de gemeente. Zo vond hij de suggestie om een standbeeld op te richten voor Andrélon oprichter André de Jong een idee om over na te denken en was hij uitgesproken over de complotdenkers. De lijn van zijn voorganger zet hij onverminderd door en had geen goed woord over voor mensen die het nodig vinden om andere te bedreigen of valse beschuldigingen te uiten.

Het hele fragment is hier terug te zien

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp