Opening beweegroute  Dronenwijk/-park

Bodegraven-Reeuwijk – Vrijdag 29 oktober is de officiële opening van de beweegroute Dronenwijk/-park in Bodegraven. Om 11 uur wordt op feestelijke wijze gestart met de beweegroute! Aan de hand van het lokale sportakkoord is deze laagdrempelige route ontwikkelt. Het is een gratis route van 2 kilometer door het park en in de wijk. 

Tijdens die oefeningen zijn er verschillende spier verstevigende oefeningen te doen. De oefeningen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus aan de hand van pepers. Door de QR code te scannen, zijn er ook foto’s en filmpjes te vinden voor meer uitleg. Dat maakt de oefeningen geschikt voor jong en oud! Na de opening gaan we met elkaar een (deel van de) ronde lopen, waarbij er dus ook meer uitleg wordt gegeven over de oefeningen. De route is te volgen via voetstappen en beweegbordjes. Ook na de opening is de route gratis toegankelijk voor iedereen! Is de gehele route te lang? Dan kunnen natuurlijk ook alleen in het park of bij de school oefeningen uitvoeren.

Wil je juist meer uitdaging?
Doe dan alle bonusoefeningen bij de speeltuin vlakbij de Verhoeff Rollmanschool. We zien jullie graag bij de opening op vrijdag 29 oktober. De opening vindt plaats bij de Dronenweg 2A.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp