Heres op kamp, een kleurrijk succes!

Bodegraven – Van vrijdag 15 oktober tot en met zondag 17 oktober is gymnastiekvereniging Heres Bodegraven op hun eerste kamp geweest. Het kamp zou eerder plaats vinden in 2020, maar is in verband met de coronamaatregelen meerdere keren verplaatst.

Er gingen 40 enthousiaste kinderen mee op kamp met daarbij meerdere trainsters/trainer en vrijwilligers. In het weekend hebben de kinderen  in de bossen bij het kamphuis in Stroe zich enorm vermaakt. Het thema van het kamp was: Color party! Bij alle activiteiten lag het accent op verschillende kleuren. We hebben met graffiti spuitbussen ons eigen kunstwerk gemaakt en een echt collorfeestje gevierd! Daarbij hebben we meerdere workouts gedaan, fanatiek meegedaan aan spellencircuits, kampvuurtjes gemaakt, heel hard gerend bij het avondspel in het donkere bos en nog veel meer.

De kinderen, trainsters/trainer en de vrijwilligers hebben hard gelachen en een spetterend kamp gehad! Daarbij willen we onze sponsors: Porsche van der Gugten, Albert Hein en Star reclame enorm bedanken. Dankzij hen was het kamp een groot succes. Meer foto’s komen op heresbodegraven.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp