Boost je Immuunsysteem

Bodegraven – De Vierde  lezing in deze reeks is op donderdagavond 28 oktober en gaat over eiwitten.

Uniek door EIWIT!!
Wist je dat er meer dan 10.000 verschillende eiwitten ons lichaam maken zoals het is, uniek? 

Eiwitten kan je zo visueel voorstellen als een keten van verschillende blokjes die we aminozuren noemen.  Deze ketens zijn, in hun samenstelling, zeer verschillend van elkaar en ze kunnen samen veel verschillende combinaties maken, ontelbaar veel. 

Daarom komen we de eiwitten in spieren, botten, huid, haar en in vrijwel elk ander lichaamsdeel of weefsel van ons lichaam tegen. Belangrijke stof, vind je niet?! 

Wil je weten hoeveel eiwitten je nodig hebt per dag, of het verschil tussen plantaardig of dierlijk eiwit leren kennen of welke voedingsbronnen rijk zijn aan eiwitten?  Kom naar de interactieve lezing over eiwitten die ik Crina Kuipers, diëtist en orthomoleculair therapeut ga geven waarin deze vraagstukken aan de orde komen en waar veel praktische tips ga geven over hoe jij deze in je dagelijks leven kan toepassen.

Wanneer: 28 oktober 2021
Hoe laat: inloop vanaf 19 uur.
Waar: Hortus Populus- Bodegraven

De Hortus Populus is een gemeenschappelijke tuin waar lokale groenten, bloemen en kruiden zonder gif en kunstmest worden verbouwd. En die vervolgens worden verkocht aan iedereen die van vers en lekker eten houdt. 

De lezing begint om 19.30 uur en u bent vanaf 19.00 van harte welkom voor een kop koffie/thee en een bezoek aan de tuinen. Bij mooi weer kan de lezing buiten plaats vinden. Bij slecht weer is er in de Romeinse barak genoeg ventilatie en ruimte om op 1,5 meter van elkaar de lezing bij te wonen.  De Hortus Populus ligt aan de Weideveldselaan en het Limespad in Bodegraven, direct naast de meest recente nieuwbouw. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hortuspopulus.nl

Kosten bedragen € 2,50 per lezing, contant te voldoen op de avond zelf en graag opgeven via  lezingen@hortuspopulus.nl voor26 oktober. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers, vol is vol.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp