De Kroon vertoont tragikomische natuurfilm

Waddinxveen – Cultuurhuys De Kroon vertoont donderdagmiddag 4 november de tragikomische film De Vogelwachter. Deze woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eilandvol vogels, midden in de oceaan. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. 

De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde. Regisseur Threes Anna laat vooral haar liefde voor de natuur zien en de hoofdrol is weggelegd voor cabaretier Freek de Jonge.

De voorstelling begint om 14 uur en de entreeprijs is 8,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website  www.cultuurhuysdekroon.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp