Britta Maria Trio speelt Aznavour

Waddinxveen – Het Britta Maria Trio brengt zaterdag 6 november in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen een ode aan Charles Aznavour.  Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev met chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling naar het Nederlands. 

Tussendoor vertellen zij over zijn leven en zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef ook liedjes voor onder meer Edith Piaf, zijn volharding en zijn engagement brachten hem zijn uiteindelijke triomf. Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Tous les Visages de l’Amour, Comme ils disent naar Les Comédiens. Maar ook met onbekende songs: Aznavour schreef er meer dan 1300. Britta Maria, haar echtgenoot Maurits Fondse en Oleg Fateev zorgen voor een ‘must’ voor alle francofielen, levensgenieters en vrijbuiters. 

Het concert begint om kwart over acht en de toegang kost 20 euro, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website  www.cultuurhuysdekroon.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp