Vergeer Holland lanceert een speciale Gouda750 kaas

Reeuwijk – In 2022 van april t/m september viert Gouda 750 jaar stadsrechten. Vertel je aan iemand dat je uit Gouda komt, dan begint de ander steevast over kaas. Kaas is, binnen en buiten de landsgrenzen, al jarenlang een geliefd product. Maar dan natuurlijk wel de échte Goudse kaas. Ook Burgemeester Pieter Verhoeve blijkt een echte fijnproever: “Ik kom uit Alblasserwaard en ben zelf opgegroeid in een omgeving vol koeien en kaasboerderijen. Kaas is een belangrijk exportproduct en altijd toegankelijk voor jong en oud.”

Van links naar rechts : Femke van Munster (Cheese Experience), Burgemeester Pieter Verhoeve, Dennis Vergeer en Diederik Vergeer (Vergeer Holland)

Gouda750 kaas
Gouda750 belooft een fantastische feestperiode te worden. De stad mag trots zijn op het historische verleden en moet daar niet in blijven hangen. We geven Gouda door aan de volgende generatie. Om te beginnen met de speciale Vergeer Holland Gouda750 kaas, een overheerlijke oude kaas die maar liefst 750 dagen gerijpt is!

Diederik Vergeer:
“De speciale Gouda750 kaas is een eetbare ode aan deze stad met een rijke geschiedenis. Vergeer Holland draagt zo een steentje bij aan deze unieke mijlpaal.”

De Goudse kaas staat wereldwijd bekend als kwaliteitsproduct. Laten we de smaak van Gouda kaas wereldwijd niet alleen doorvertellen, maar elkaar ook aanspreken dat dit op een duurzame manier wordt geproduceerd. De Gouda 750 is een uitstekend startpunt en binnenkort verkrijgbaar bij de Cheese Experience. Dus Gouda, say cheese!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp