Schilderlessen

Nieuwerbrug – In het najaar van 2021 worden er weer schilderlessen gegeven door Nisett de Wit. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Alle niveaus door elkaar zodat je elkaar kan inspireren. Er wordt in een klein groepje van maximaal 6/7 personen gewerkt zodat ieder voldoende aandacht krijgt.

Je leert schilderen zoals de oude meesters met een losse toets. De eerste serie lessen zal bestaan uit opdrachten om daarna verder te gaan naar werken met meer kleur en vrij naar keuze. De ervaring is, als je in de basis eerst goed leert schilderen met licht en donker dan heb je daar later veel profijt van en ieder onderwerp gaat je makkelijker af.
De lessen worden gegeven op een sfeervolle locatie in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Aanmelden en vragen stellen kan via de website van Nisette de Wit

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp