Beweeg jij deze vakantie met ons mee?

Bodegraven-Reeuwijk – Aankomende week is het dan eindelijk zo ver: lekker bewegen met Sport en Welzijn tijdens de herfstvakantie! Op maandagmiddag 18 oktober zitten we lekker warm en droog in de sporthal in Bodegraven, voor de Sport en Spel. Kom jij bij ons verschillende spellen spelen? Zowel met als tegen elkaar?! Voor de leeftijden 4 t/m 8 jaar kan iedereen gezellig mee doen. Meld je snel aan via  www.senw-br.nl

Donderdag 21 oktober zijn we in de ochtend te vinden op Sportpark de Groene Zoom in Reeuwijk-Brug. Daar gaan gezinnen met elkaar de strijd aan om drie sporten (beter) onder de knie te krijgen! Dus heb jij zin om met jouw ouders/broers/zussen/opa’s/oma’s te sporten én ben jij zelf minimaal 6 jaar oud?! Doe dan gezellig met ons mee

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp